Vitajte

Privát Štrba Mária Kičáková sa nachádza vo Vysokých Tatrách v podhorskej obci Štrba. Privát sa nachádza na okraji obce, čo hosťom zabezpečí maximálny pokoj a kľud. Ubytovanie je vhodné tak pre jednotlivcov, ako aj pre rodiny s deťmi.

Interiér:
Ubytovacie zariadenie má na poschodí dve 2-lôžkové izby a dve 3-lôžkové izby, ktoré sú vybavené televízorom. Tiež sa tu nachádzajú dve sprchy a dve toalety. Na prízemí privátu je jedna toaleta, jedna kúpeľňa, spoločenská miestnosť, prípojka na internet a plne vybavená kuchyňa.

K dispozícii je Vám u nás aj nový – dobudovaný apartmán s kapacitou pre 9 hostí, kde sa nachádzajú 3 izby (jedna 2-lôžková, jedna 3-lôžková a jedna 4-lôžková). Súčasťou apartmánu je aj spoločenská miestnosť s televízorom a jedálenským kútom, vybavená kuchyňa aj s umývačkou riadu a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Apartmán poskytuje súkromie pre 2 – 3 rodiny.

Exteriér:
Na dvore je pre hostí k dispozícii vonkajšie posedenie – altánok na záhrade a miestnosť s krbom pod terasou. Altánok ako aj miestnosť s krbom sú vhodné na posedenie, grilovanie alebo opekanie. Počas celého pobytu majú u nás hostia ZDARMA kávu, čaj a cukor, sladkosti na izbe, drevené uhlie (pri krbe), tácky na opekanie, koreniny (skoro všetky druhy), servítky či papierové utierky.

Privát má prekrásny výhľad na celú panorámu pohoria našich veľhôr Vysokých Tatier. U nás nájdete zaručený relax, ticho a pokoj. Tešíme sa na Vás.