facebook

Obsadenosť

Záhrada

Dobrý deň

Dovoľte, aby sme Vás privítali v krásnom prostredí Strážovských vrchov na Chate na Rúbani, umiestnenej na okraji malej dedinky Mojtín, ktorá spadá do okresu Púchov v trenčianskom kraji.

Prečo?

Ak hľadáte tiché miesto na oddych, relax alebo obľubujete turistiku a lyžovanie, Chata na Rúbani je pre Vás to pravé. Obľúbené lyžiarske stredisko SKI Mojtín je vzdialené len 700 m a v nádherných okolitých horách, môžete obdivovať krásnu prírodu, jaskyne, skalné formácie a potoky. Priestranná oplotená záhrada s altánkom a ohniskom Vám poskytuje široké možnosti zábavy a oddychu.

Záhrada Záhrada Záhrada

Poloha chaty

Obec Mojtín sa nachádza 12,5 km od železničnej stanice v obci Beluša. najbližší obchod a autobusová zastávka je vzdialená len 5 min chôdze a okresné mesto Púchov je vzdialené len 20 min jazdy autom.

V blízkosti chaty

Kúpalisko
18 km
 
Lyžiarske stredisko Mojtín
700 m
 
Lyžiarske stredisko Čertov
32 km
Lyžiarske stredisko Kohútka
37 km
Tenisové kurty
18 km
 
Bowling
18 km
 

Váš verný spoločník pre dovolenku na Slovensku, webová stránka Hauzi.sk vás pozýva stráviť pobyt do prostredia Strážovských vrchov a k lyžiarskemu stredisku Ski Mojtín. Stačí ak si zvolíte kritérium ubytovanie Mojtín a otvorí sa pred vami pestrá zbierka objektov v tejto obci a jej blízkom okolí. Z nich sa najväčšej obľube tešia chaty, ako napríklad príjemná Chata na Rúbani.

Vyberte sa na dovolenku do Bielych Karpát, kde na Vás čaká aj naše ubytovanie Mojtín - Chata na Rúbani, vhodná pre Vaše voľné chvíle s priateľmi, či s rodinou. Ponúkame Vám cenovo priaznivé ubytovanie v chate, ktorá je ideálna aj ako ubytovanie na Silvestra. Zaujala Vás naša ponuka? Ak áno, napíšte alebo zavolajte nám, budeme sa tešiť na Váš pobyt.